2013-03-25 09:58:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ma szívesebben maradna otthon

Napi horoszkóp március 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai napon mintha irányíthatatlanná válnának a dolgok. A tárgyak kicsúsznak a kezéből, a megbeszélt dolgok nem úgy alakulnak, ahogy eltervezte. Mégis kisülhet az egészből valami jó is. Legyen nyitott, és élje meg az örömöt is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma különösen erős kisugárzással és ami még jobb, eredeti humorossággal áldják meg önt a csillagai. Csak úgy sziporkázik, fel van villanyozva, fecseg, locsog. Valaki a hálójába kerülhet, csak aztán tudjon tőle szabadulni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Békés, csendes nap vár ma az Ikrek jegyűekre. Az ön természetének talán túlságosan is csendes. Most mégse keresse a kalandot, mert balul sülne el. A magányos, elmélyült munkálkodással viszont sokra mehet. Este már lazíthat.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Keservesen kezdődik a hete, és valahogy az egészségét sem érzi tökéletesnek ma. Jól teszi, ha valamivel kényezteti magát a reggel, hogy egy kicsit derüljön a kedve. Régi jó szokás volt a reggeli fürdő. Levendulával javaslom.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem szívesen veszi tudomásul, hogy vannak olyan dolgok, melyek befolyásolására nincs lehetősége. Azért még nem kell teljesen kiszolgáltatottnak éreznie magát. Az uralom és a szolgaság között van egy vékony sáv a szabadságnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Úgy érezheti ma, hogy összecsapnak a feje felett a hullámok. Anyagi, vagy családi gondok miatt fő a feje, álmatlanok az éjszakái. Mégsem javaslom, hogy pirulákhoz nyúljon. Valaminek meg kell születni a gondolataiban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Vannak olyan helyzetek, amikor nem kell mérlegelni. Ma is azt teszi jól, amit az ösztöne súg. Ha nekiáll hezitálni, máris a vesztes pozíciót választja. Nagy szüksége lesz a reflexeire, és a fokozott figyelmére. A közlekedésben is.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Vannak olyan helyzetek, amikor nem kell mérlegelni. Ma is azt teszi jól, amit az ösztöne súg. Ha nekiáll hezitálni, máris a vesztes pozíciót választja. Nagy szüksége lesz a reflexeire, és a fokozott figyelmére. A közlekedésben is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma tele van energiával, szinte minden lehetősége megvan arra, hogy újra kezdjen valamit. Lehet ez egy sport, egy hobbi, egy barátság. Most még egy régi szerelem is újramelegíthető. Legalábbis, ha nem hűlt ki még egészen.

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma azzal az elhatározással megy be a munkahelyére, hogy ott végre kipiheni a hétvégi fáradalmait. Hát sajnálattal kell tudatnom, hogy erre bizony nem lesz módja. A sors úgy hozza, hogy rengeteg a teendője. Estére ne tervezzen semmit!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma szívesebben maradna otthon, nagyon rosszul érinti, hogy be kell mennie a munkahelyére. Ne keseregjen, mert valami meglepetésben lehet része. Lehet, hogy útközben találkozik valakivel, aki fontos. Ma válassza inkább a tömegközlekedést!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A munka mellett ma marad ideje arra is, hogy a családi kapcsolatait ápolgassa. Valaki már ugyancsak igényli a társaságát. Egy jó beszélgetés pedig önnek sem árt. Ne aggódjon, nemcsak a problémákról, a bajokról lesz szó.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: